A belga kiscsapat nagy estéje, vereség az utolsó csoportmeccsen: Royal Antwerp – Barcelona 3:2

Továbbra sincs kiút a Barcelona számára a lassan hónapok óta tartó gödörből, ezúttal a Royal Antwerp győzött Xaviék ellen, ezzel megszerezve első győzelmüket a sorozatban.

Szépen tudta zárni első idényét a Bajnokok Ligájában a Royal Antwerp együttese, mely 3-2-re győzni tudott a felforgatott csapattal játszó Barcelona ellen. A katalánok játéka végig nagyon törékeny volt, borzalmasan könnyen voltak kontrázhatóak, sok volt az egyéni hiba, ezúttal a csapatba visszakerülő Oriol Romeu járt ebben az élen, akinek lelkén két gól is száradt.

Ennek ellenére kétszer is vissza tudott kapaszkodni a Barça, előbb Ferrán Torres, aztán pedig a csereként beálló Marc Guiu révén, mikor pedig már azt gondolhattuk, hogy megvan a döntetlen, a középkezdésből oda-vissza pattogó labda jól adta ki a belgáknak, Ilenikhena pedig egy az egyben megverte Iñaki Peñát, és megnyerte a meccset a hazaiaknak.

Xaviék elsőként lépnek ezzel együtt is tovább csoportjukból, a következő körben majd a következő csapatokkal meccselhetnek a nyolc közé kerülésért: Köbenhavn, PSV, Napoli, Inter, Lazio, PSG, RB Leipzig. Folytatás szombaton a Valencia ellen, idegenben.

A mérkőzés videós összefoglalója:

További tartalmak: