Friss vb-győztes kapus érkezik az Ajaxhoz

Bár a napokban spanyol sajtóértesülések pont az ellenkezőjéről számoltak be, most nagyon úgy néz ki, hogy az Ajaxnak mégis sikerült megszereznie a Villarreal 30 éves, vb-győztes, argentin hálóőrét, Gerónimo Rullit. Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint a felek mindenben megállapodtak az átigazolás kapcsán, ahogyan a kapussal is minden kérdés rendeződött a személyes feltételekkel kapcsolatosan. Rulli […]

Bár a napokban spanyol sajtóértesülések pont az ellenkezőjéről számoltak be, most nagyon úgy néz ki, hogy az Ajaxnak mégis sikerült megszereznie a Villarreal 30 éves, vb-győztes, argentin hálóőrét, Gerónimo Rullit.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint a felek mindenben megállapodtak az átigazolás kapcsán, ahogyan a kapussal is minden kérdés rendeződött a személyes feltételekkel kapcsolatosan. Rulli a következő órákban érkezhet Amszterdamba az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatok elvégzésére.

A holland ‘De Telegraaf’ újságírója, Mike Verweij információi szerint az Ajax valamivel több mint 10 millió eurót fizetett a spanyol klubnak Rulliért.

 

További tartalmak: