HIVATALOS: Robert Lewandowski 45+5 millió euróért a Barcelonáé!

Az FC Barcelona és a Bayern München egyaránt megerősítette hivatalos felületein, hogy megszületett a megállapodás Robert Lewandowski átigazolásával kapcsolatban. A játékosnak ugyanakkor még sikeresen teljesítenie kell az orvosi vizsgálatokat. Gyakorlatilag az előző szezon vége óta megállás nélkül téma volt a sportsajtóban a lengyel klasszis, Robert Lewandowski ügye, aki az idény utolsó bajnokiján közölte, nem hosszabbít […]

Az FC Barcelona és a Bayern München egyaránt megerősítette hivatalos felületein, hogy megszületett a megállapodás Robert Lewandowski átigazolásával kapcsolatban. A játékosnak ugyanakkor még sikeresen teljesítenie kell az orvosi vizsgálatokat.

Gyakorlatilag az előző szezon vége óta megállás nélkül téma volt a sportsajtóban a lengyel klasszis, Robert Lewandowski ügye, aki az idény utolsó bajnokiján közölte, nem hosszabbít szerződést a Bayern Münchennel, és távozni szeretne a bajor csapattól. Ezt követően heteken át tartó huzavona indult a játékos ügynöke, Pini Zahavi, illetve a Bayern München között, a Barcelona hivatalos ajánlattal csak később szállt be a képbe.

Végül azonban megszületett a mindhárom fél számára kielégítő megállapodás, a Barcelona 45+5 millió eurót fizet a játékosért, aki négyéves szerződést ír alá hamarosan, kivásárlási árát 500 millió euróban határozzák meg. Lewandowski 375 mérkőzést követően távozik a Bayerntől, ahol 344 gólt és 72 gólpasszt jegyzett.

Üdv nálunk, Lewy!

További tartalmak: