A Bayernből az Ajax orvosi szobájába: Rulli elmúlt néhány napjának története

A klubnál jelenleg két egészséges kapus áll Maurice Steijn rendelkezésére: a friss szerzemény Diant Ramaj, illetve a várhatóan kölcsönbe távozó Jay Gorter.

Nehéz napok állnak az Ajax argentin kapusa, Gerónimo Rulli mögött. A 31 esztendős hálóőr ugyanis, mint nemrég kiderült, közel állt ahhoz, hogy a Bayern München játékosa legyen. A németeknél jelenleg kapuskrízis van, mivel Manuel Neuer visszatérése továbbra is várat magára, emellett nemrég az Interhez igazolt a télen szerződtetett második számú kapus, Yann Sommer.

Rulli átigazolása azonban meghiúsult, a kapus ugyanis súlyos vállsérülést szenvedett a Heracles Almelo elleni mérkőzés első félidejében. Az argentint minden bizonnyal műteni kell, a tavaszi időszaknál hamarabb vélhetően nem is láthatjuk ismét a pályán. Így esett hát kútba Rulli nagy lehetősége, mely egyben rossz hír az Ajaxnak is, akik pénz és hónapokig első számú kapus nélkül is maradnak.

A klubnál így jelenleg két egészséges kapus áll Maurice Steijn rendelkezésére: a friss szerzemény Diant Ramaj, illetve a várhatóan kölcsönbe távozó Jay Gorter. Remko Pasveer ugyancsak hosszú időre kidőlt nemrég, vele sem számolhat tehát a tréner. Érdekes lesz látni, mit lép ezt követően az Ajax.

További tartalmak: