Befutott az Antony-utód! Ocampos az Ajax játékosa!

Ha nehezen is, de sikerült szélsőt igazolnia az Ajaxnak az átigazolási időszak utolsó napján. A Sevilla 28 esztendős argentin játékosa, Lucas Ocampos érkezik a klubrekordért távozó Antony helyére. Nehéz helyzetbe került az Ajax azzal, hogy egyik alapemberétől, nevezetesen Antony-tól két nappal a piac zárása előtt meg kellett válnia. Egy ideig ráadásul úgy tűnt, nem is […]

Ha nehezen is, de sikerült szélsőt igazolnia az Ajaxnak az átigazolási időszak utolsó napján. A Sevilla 28 esztendős argentin játékosa, Lucas Ocampos érkezik a klubrekordért távozó Antony helyére.

Nehéz helyzetbe került az Ajax azzal, hogy egyik alapemberétől, nevezetesen Antony-tól két nappal a piac zárása előtt meg kellett válnia. Egy ideig ráadásul úgy tűnt, nem is jön semmiféle pótlás, az igazgatótanács ugyanis nem engedélyezett vásárlást van der Sarék számára. A kezdeti hírek ugyanis még arról szóltak, hogy 20 millió euró körüli összegért igazolja majd le az Ajax Ocampost, a játékos már meg is érkezett Amszterdamba, amikor jött a rossz hír, így az argentin játékos visszautazott Sevillába. A klub ugyanis csak kölcsönbe hozhatott játékost, ezt az üzenetet kapták Hamstráék a vezetéstől, ugyanakkor ezt a nehéz feladatot is megoldották. A végső megegyezés alapján Ocampos idén kölcsönbe érkezik az Ajaxhoz, akiknek vásárlási opciójuk lesz rá a következő nyáron.

Az argentin szélső nem csak Antony posztját, hanem mezszámát is megörökölte, övé lesz így a 11-es.
 

Üdv nálunk, Lucas!

További tartalmak: