Bruna Vilamala is új szerződést kapott, 2026-ig írt alá

A kirakós utolsó darabja is a helyére került a Barcelona női csapatánál, ami a lejáró szerződésű játékosokkal történő hosszabbítást illeti. Szerdán délután ugyanis a klub bejelentette, hogy a 20 esztendős saját nevelésű támadó, Bruna Vilamala új, 2026-ig tartó szerződést írt alá a csapattal. Bruna a La Masiáról érkezők közül az egyik legígéretesebb játékos jelenleg a […]

A kirakós utolsó darabja is a helyére került a Barcelona női csapatánál, ami a lejáró szerződésű játékosokkal történő hosszabbítást illeti. Szerdán délután ugyanis a klub bejelentette, hogy a 20 esztendős saját nevelésű támadó, Bruna Vilamala új, 2026-ig tartó szerződést írt alá a csapattal.

Bruna a La Masiáról érkezők közül az egyik legígéretesebb játékos jelenleg a csapatnál. A fiatal támadó a 2019/20-as szezonban debütált, azóta 40 hivatalos tétmérkőzésen lépett pályára a Femeníben, melyeken 20 gólig jutott. Vilamala 2021 októberében szenvedett súlyos elülső keresztszalagszakadást, mely miatt több mint egy évet volt kénytelen kihagyni, visszatérésére egészen tavaly novemberig kellett várni. A klub ugyanakkor továbbra is maximálisan bízik Brunában, melyet jól jelképez az új szerződés is, ezzel pedig minden kerettag érvényes kontraktussal rendelkezik a következő szezonra is.

„A fél életemet ennél a klubnál éltem le, nagyon boldog vagyok, hogy még legalább három évet itt tölthetek. A La Masia mindent megadott nekem, rengeteget fejlődtem emberként és játékosként is nekik köszönhetően. Megtiszteltetés, hogy a világ legjobb játékosaival szerepelhetek egy csapatban, hihetetlen érzés ez.” – nyilatkozta a játékos.

 

További tartalmak: