Gigászi fordítás: Jules Koundé hivatalosan is a Barcelonáé!

Az FC Barcelona és a Sevilla hivatalos felületein jelentette be csütörtökön délután, hogy megállapodásra jutottak a 23 éves francia középhátvéd, Jules Koundé átigazolása kapcsán. Ötödik nyári szerzeményét is bejelentette az óriási átigazolási időszakot futó Barcelona csütörtökön délután. Ezúttal a Sevilla 23 éves francia középhátvédje, Jules Koundé csatlakozott Xavi csapatához, aki ittléte óta nagyon szerette volna […]

Az FC Barcelona és a Sevilla hivatalos felületein jelentette be csütörtökön délután, hogy megállapodásra jutottak a 23 éves francia középhátvéd, Jules Koundé átigazolása kapcsán.

Ötödik nyári szerzeményét is bejelentette az óriási átigazolási időszakot futó Barcelona csütörtökön délután. Ezúttal a Sevilla 23 éves francia középhátvédje, Jules Koundé csatlakozott Xavi csapatához, aki ittléte óta nagyon szerette volna a csapatnál látni az alacsony, ám labdával elképesztően megbízható játékost.

Koundé kegyeiért – akárcsak Raphinha esetében – a Chelsea és a Barcelona versenyzett, sokáig úgy tűnt, hogy a „Kékek” lesznek a befutók, elvégre a játékos ezúttal nem zárkózott el a Londonba költözéstől, nyilvánvaló volt ennek ellenére, hogy meggyőzték Xavi elképzelései, így szívesebben maradt volna ligán belül.

Már-már esélytelennek tűnt az üzlet, maga Joan Laporta is elmondta egy szurkolónak, hogy Koundé a Chelsea játékosa lesz, aztán szombaton reggel Gerard Romero robbantotta a bombát élő adásában. A ‘Jijantes’ riportere biztosan állította, hogy a játékos végül a Barcelonáé lesz. A Chelsea bőven kielégítő ajánlatot küldött a Sevillának, választ azonban nem kaptak soha, nyilvánvaló volt, hogy az andalúzok a Barcelona első hivatalos ajánlatára várnak, ami néhány nappal később meg is érkezett. Monchiék pedig rá is bólintottak a katalánok 50 millió eurós ajánlatára.

Koundé 2027-ig ír majd alá hamarosan a Barcelonával, kivásárlási ára pedig 1 milliárd euróban lesz meghatározva.

Üdv nálunk, Jules!

További tartalmak: