Itt a vége: Martin Braithwaite szerződését felbontotta a Barcelona!

Az FC Barcelona nemrég megerősítette hivatalos oldalán azt, amit a média már napokkal ezelőtt közölt, miszerint megállapodásra jutottak a dán támadóval, Martin Braithwaite-tel a szerződése felbontásáról. Jó ideje húzódik már Martin Braithwaite ügye, a dán játékos ugyanis csak szerződésbontást követően volt hajlandó távozni, hiába próbálta meg a klub más úton értékesíteni, mindhiába. A feleknek végül […]

Az FC Barcelona nemrég megerősítette hivatalos oldalán azt, amit a média már napokkal ezelőtt közölt, miszerint megállapodásra jutottak a dán támadóval, Martin Braithwaite-tel a szerződése felbontásáról.

Jó ideje húzódik már Martin Braithwaite ügye, a dán játékos ugyanis csak szerződésbontást követően volt hajlandó távozni, hiába próbálta meg a klub más úton értékesíteni, mindhiába. A feleknek végül az átigazolási időszak utolsó napjaiban sikerült megállapodniuk, Braithwaite a hírek szerint 150 ezer eurót kap a szerződésbontásért. A dán támadó azonban nem távozik Katalóniából, ugyanis hamarosan aláír a városi rivális Espanyolhoz.

Sok sikert a jövőben, Martin!

További tartalmak: