Daley Blind a télen távozhat az Ajaxtól

Az AFC Ajax 32 éves védője, Daley Blind a télen távozhat Amszterdamból – állítja a ‘De Telegraaf’ újságírója, Mike Verweij. A klub saját nevelésű játékosa több mint háromszáz mérkőzésen lépett eddig pályára az Ajax színeiben. Napok óta téma a holland sportsajtóban az Ajax legendás védőjének, Daley Blindnek a helyzete, aki a hírek szerint elvágyódik Amszterdamból. […]

Az AFC Ajax 32 éves védője, Daley Blind a télen távozhat Amszterdamból – állítja a ‘De Telegraaf’ újságírója, Mike Verweij. A klub saját nevelésű játékosa több mint háromszáz mérkőzésen lépett eddig pályára az Ajax színeiben.

Napok óta téma a holland sportsajtóban az Ajax legendás védőjének, Daley Blindnek a helyzete, aki a hírek szerint elvágyódik Amszterdamból. A ‘De Telegraaf’ újságírója, Mike Verweij szerint a játékos meghozta döntését, távozni szeretne már a télen, a klub pedig tiszteletben tartja a döntését, így minden bizonnyal ingyen vált majd klubot Daley.

Blind nyolc éves korában csatlakozott az Ajax akadémiájához, melynek felnőtt csapatában 18 évesen debütált. Összesen 340 alkalommal húzta magára a piros-fehér mezt, melyben hétszer ért fel a csúcsra az Eredivisie-ben.

 

További tartalmak: