Gündogan ügynöke a Barcelonával tárgyalt

Számos játékossal tárgyal a Barcelona vezetősége egy esetleges nyári átigazolás kapcsán, ezek közül a Manchester City német középpályása, Ilkay Gündogan az egyik. A 32 éves játékos ügynökét csütörtökön a katalán klub irodáinál látták. A német játékost már hosszú évek óta folyamatosan összehozták a Barcelonával, eddig azonban elmaradt az átigazolás. Gündogan azonban a nyáron szabadúszóvá válik, […]

Számos játékossal tárgyal a Barcelona vezetősége egy esetleges nyári átigazolás kapcsán, ezek közül a Manchester City német középpályása, Ilkay Gündogan az egyik. A 32 éves játékos ügynökét csütörtökön a katalán klub irodáinál látták.

A német játékost már hosszú évek óta folyamatosan összehozták a Barcelonával, eddig azonban elmaradt az átigazolás. Gündogan azonban a nyáron szabadúszóvá válik, amennyiben nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Manchester City-vel, ahol egyébként még mindig stabil kerettagnak számít [az Arsenal ellen is végig pályán volt legutóbb például – a szerk.]. A középpályás ügynökét – aki egyébként Christensent is képviseli – a klub irodáinál látták, minden bizonnyal egy nyári átigazolásról tárgyalhattak a felek.

Gerard Romero szerint a Barçánál komolyan számolnak Gündogannal, mint opció a középpálya megerősítésére.

 

További tartalmak: