Pedri combizomsérülést szenvedett, egy hónapot hagyhat ki

Az FC Barcelona csütörtök este 2-2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddal hazai pályán. A katalánok karmestere, Pedri az első félidőben jelezte, nem tudja folytatni, helyét Sergi Roberto vette át. A mérkőzés utáni vizsgálatok kimutatták, hogy Pedri jobb combjában a rectus femoris nevű izom sérült meg. Ez pontosan ugyanaz, amiért Ousmane Dembélé kidőlt a Girona ellen, […]

Az FC Barcelona csütörtök este 2-2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddal hazai pályán. A katalánok karmestere, Pedri az első félidőben jelezte, nem tudja folytatni, helyét Sergi Roberto vette át.

A mérkőzés utáni vizsgálatok kimutatták, hogy Pedri jobb combjában a rectus femoris nevű izom sérült meg. Ez pontosan ugyanaz, amiért Ousmane Dembélé kidőlt a Girona ellen, még január végén, és amiből még jelenleg is lábadozik. A fiatal középpályásra ennek megfelelően nagyjából egy hónapos kényszerpihenő vár, mely óriási érvágás a Barcelonának.

Pedri így kihagyja a Cádiz (H), a Manchester United (I), az Alméria (I), a Real Madrid (I), a Valencia (H) és az Athletic Bilbao (I) elleni mérkőzést is. Visszatérésére a Real elleni bajnokin kerülhet sor, hazai pályán, március 19-én.

 

Jobbulást, Pedri!

További tartalmak: