HIVATALOS: Ahmetcan Kaplan az Ajax új védője!

Az Ajax hivatalos oldalán erősítette meg, hogy leigazolta a Trapzonspor 19 esztendős középhátvédjét, Ahmetcan Kaplant, aki ötéves szerződést írt alá. Napok óta cikkeztek már a holland és török lapok arról, hogy az amszterdamiak kivetették hálójukat a fiatal védőre, akit a Torinóhoz igazoló Perr Schuurs utódjául szántak. A török játékos közel 190 centiméter magas, több német […]

Az Ajax hivatalos oldalán erősítette meg, hogy leigazolta a Trapzonspor 19 esztendős középhátvédjét, Ahmetcan Kaplant, aki ötéves szerződést írt alá.

Napok óta cikkeztek már a holland és török lapok arról, hogy az amszterdamiak kivetették hálójukat a fiatal védőre, akit a Torinóhoz igazoló Perr Schuurs utódjául szántak. A török játékos közel 190 centiméter magas, több német csapat is a soraiban tudta volna, ám ő az Ajax mellett döntött. Ahmetcan a törökök tavalyi bajnokcsapatában tizenhárom bajnoki mérkőzésen összesen 881 percet töltött a pályán, ezeken egy gólpasszig jutott. Kaplan játékjogáért 9,5 millió eurót fizetett az Ajax, aki a 13-as mezszámot kapta.

Üdv nálunk, Ahmetcan!

További tartalmak: