HIVATALOS: Nico Tagliafico a Lyon játékosa lett!

Szombaton délelőtt az Ajax és a Lyon is megerősítette hivatalos oldalán, miszerint mindenben megállapodtak egymással az argentin balhátvéd, Nico Tagliafico átigazolásáról. Tagliafico már hónapok óta távozni akart Amszterdamból, télen közel állt ahhoz, hogy a Barcelona játékosa legyen, végül azonban a két klub nem tudott megállapodni az ügyben. Most nyáron ellenben már összejött a távozás, Nicóért […]

Szombaton délelőtt az Ajax és a Lyon is megerősítette hivatalos oldalán, miszerint mindenben megállapodtak egymással az argentin balhátvéd, Nico Tagliafico átigazolásáról.

Tagliafico már hónapok óta távozni akart Amszterdamból, télen közel állt ahhoz, hogy a Barcelona játékosa legyen, végül azonban a két klub nem tudott megállapodni az ügyben. Most nyáron ellenben már összejött a távozás, Nicóért ugyanis 4,2 millió eurót ajánlott a Lyon, mely összeg már az Ajaxnak is megfelelő volt.

Tagliafico 2018 januárjában érkezett az Ajaxhoz 4 millió euróért az Indepentientétől, az elmúlt négy évben 169 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 16 gólt szerzett, illetve 23 gólpasszt osztott ki.

Sok sikert, Nico! 

További tartalmak: