HIVATALOS: Alfred Schreuder visszatér, ő lesz ten Hag utódja!

Nincs több kérdés, az Ajax hivatalos oldalán nemrég jelentette be, hogy a nyáron Manchesterbe távozó Erik ten Hag utódja korábbi segédje, Alfred Schreuder lesz. Az amszterdamiak kifizetik Schreuder 1,5 millió eurós kivásárlási árát a Brugge-nek. A 49 esztendős szakember 2024-ig ír alá, a megállapodás azonban tartalmaz egy olyan záradékot is, miszerint közös megegyezéssel ez további […]

Nincs több kérdés, az Ajax hivatalos oldalán nemrég jelentette be, hogy a nyáron Manchesterbe távozó Erik ten Hag utódja korábbi segédje, Alfred Schreuder lesz. Az amszterdamiak kifizetik Schreuder 1,5 millió eurós kivásárlási árát a Brugge-nek.

A 49 esztendős szakember 2024-ig ír alá, a megállapodás azonban tartalmaz egy olyan záradékot is, miszerint közös megegyezéssel ez további egy évvel megtoldható.

– Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az Ajax vezetőedzője lehetek, hatalmas lehetőség ez, amit igyekszem maximálisan kihasználni. Nagyon örülök a visszatérésemnek, mert azalatt a másfél év alatt, ameddig itt dolgoztam, jól éreztem magam a klubnál. Szeretnék kupákat nyerni egy olyan csapattal, amely tetszetős futballt játszik. A keret kiváló egyensúlyban van a tapasztalt klasszisokkal és a feltörekvő fiatalokkal. Először azonban szeretném sikeresen befejezni a szezont a Brugge csapatával – mondta Schreuder.

Az Ajax vezérigazgatója, Edwin van der Sar elmondta, örül annak, hogy végre pont került az edzőkérdésre, mostantól kezdve pedig erőteljesen a következő szezon keretének a kialakításán dolgoznak majd. Gerry Hamstra és Klaas Jan Huntelaar már beszéltek a lehetőségekről Schreuder-rel.

Üdv újra itthon, Alfred!

További tartalmak: