HIVATALOS: Lisandro Martínez a Manchester United játékosa!

Az Ajax hivatalos oldalán erősítette meg a hírt, miszerint megállapodtak a Manchester Uniteddel a csapat argentin középhátvédjének, Lisandro Martíneznek az eladásáról. Az amszterdamiak 57,37 millió eurót kapnak a játékosért, ez később még 10 millió euróval emelkedhet bónuszok formájában. Licha 2019-ben érkezett a csapathoz, ahol meghatározó játékossá nőtte ki magát az elmúlt években. Lisandro Martínez búcsúüzenete: […]

Az Ajax hivatalos oldalán erősítette meg a hírt, miszerint megállapodtak a Manchester Uniteddel a csapat argentin középhátvédjének, Lisandro Martíneznek az eladásáról.

Az amszterdamiak 57,37 millió eurót kapnak a játékosért, ez később még 10 millió euróval emelkedhet bónuszok formájában. Licha 2019-ben érkezett a csapathoz, ahol meghatározó játékossá nőtte ki magát az elmúlt években.

Lisandro Martínez búcsúüzenete:

„Kedves Ajax szurkolók, a mai nappal lezárult karrierem és életem egy nagyon fontos fejezete. Azzal a büszkeséggel és megtiszteltetéssel távozom, hogy tagja lehettem ennek a csodálatos klubnak. Megtisztelő volt átélni együtt azokat a fantasztikus pillanatokat a Johan Cruyff Arenában. Soha nem felejtem el a megnyert kupák utáni közös ünnepléseket, illetve a Bajnokok Ligája-mérkőzések különleges hangulatát a stadionban. Köszönöm, hogy mindig velünk voltatok! Nagyon fiatal voltam, amikor megérkeztem ide, szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen fantasztikus öltözőbe kerültem, ahol mindenki segített, nem mondhatok elégszer köszönetet ezért. Az én itteni kalandom képtelenség lett volna ilyen csapattársak nélkül. Remélem picit mindannyiótokban marad belőlem egy kevés, mert én mindig a szívemben őrizlek majd benneteket. Végezetül szeretném kifejezni a hálámat az Ajax felé, akik lehetőséget adtak nekem, hogy Európában bizonyíthassak. Köszönettel tartozom a klubnál dolgozó összes embernek, az edzői stábnak azért, hogy minden nap azon dolgoztak, hogy jobb játékos legyek. Egy lettem közületek..”

Sok sikert Manchesterben, Licha!

További tartalmak: