HIVATALOS: Gerónimo Rulli az Ajax játékosa!

Az AFC Ajax néhány perccel ezelőtt jelentette be hivatalos felületein, hogy mindenben megállapodásra jutottak a Villarreal csapatával a friss világbajnok argentin kapus, Gerónimo Rulli átigazolása kapcsán. A 30 éves hálóőr 2026 nyaráig írt alá az amszterdamiakkal, mely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható. Rulli 1992. május 20-án született La Platában, Argentínában. A kapus rendelkezik olasz útlevéllel […]

Az AFC Ajax néhány perccel ezelőtt jelentette be hivatalos felületein, hogy mindenben megállapodásra jutottak a Villarreal csapatával a friss világbajnok argentin kapus, Gerónimo Rulli átigazolása kapcsán. A 30 éves hálóőr 2026 nyaráig írt alá az amszterdamiakkal, mely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható.

Rulli 1992. május 20-án született La Platában, Argentínában. A kapus rendelkezik olasz útlevéllel is. Profi debütálására 2013-ban került sor az Estudiantes színeiben, ezt követően a Real Sociedadban és a francia Montpellier színeiben is megfordult, mígnem 2020 nyarán aláírt a Villarrealhoz, akikkel egy évvel később megnyerte az Európa Ligát.

A közleményben megtudhatjuk, hogy Rulliért 8 millió eurót fizetett az Ajax, bónuszokkal együtt pedig ez az összeg 10 millió euróig emelkedhet a jövőben. Gerónimo tagja volt a nemrég világbajnoki címet szerző argentin válogatottnak is, érkezésével tehát egy friss vb-győztest is köszönthetünk.

 

Üdv nálunk, Gerónimo!

További tartalmak: