Jorge Messi: „Nem hiszem, hogy Leo visszatér a Barcelonához”

Múlt hét csütörtökön Barcelonába érkezett Jorge Messi. A Barça legendás játékosának édesapja bár nem tárgyalni jött a klubbal, de több újságíró is érdeklődött arról, van-e valós esélye annak, hogy Leo a következő szezontól ismét a katalánokat erősítse. Az utóbbi napokban több argentin és francia sajtóorgánum is arról számolt be, hogy Messi párizsi hosszabbítása korántsem olyan […]

Múlt hét csütörtökön Barcelonába érkezett Jorge Messi. A Barça legendás játékosának édesapja bár nem tárgyalni jött a klubbal, de több újságíró is érdeklődött arról, van-e valós esélye annak, hogy Leo a következő szezontól ismét a katalánokat erősítse.

Az utóbbi napokban több argentin és francia sajtóorgánum is arról számolt be, hogy Messi párizsi hosszabbítása korántsem olyan biztos, mint azt előzetesen gondolni lehetetett. A vízválasztó az lehet, meddig jutnak idén a franciák a Bajnokok Ligájában. Jelenleg nem áll jól a szénájuk, mivel odahaza 1-0-ás vereséget szenvedtek a Bayern Münchentől. Azt ugyanakkor kiemelik a források, hogy a legnagyobb esélye ebben az esetben az Inter Miaminak lenne arra, hogy lecsapjon Messire.

A játékos édesapja meglehetősen nyíltan vázolta azt, hogyan is áll jelenleg a Messi-Barça kapcsolat:

Nem hiszem, hogy Messi visszatér a Barcelonához. Nincsenek meg hozzá a megfelelő körülmények, Laportával egy szót sem beszéltünk erről, a klub pedig így ajánlatot sem küldött nekünk. Hogy lehetetlen-e? Nem tudom. Leónak szerződése van a PSG-vel, és mint mondtam, Laportáék nem kerestek meg minket.

Leo egyébként azok után, hogy a Lille ellen vasárnap győztes gólt lőtt a 94. percben, néhány órával később már a barcelonai El Prat repülőtéren kapták lencsevégre, ahová családjával együtt érkezett meg.

 

További tartalmak: