Oshoala duplázott, újabb kiütés hazai pályán: Barça Femení – Granada 6:1

A Granada sem talált fogást a Barcelona Femenín. A katalánok 6-1-s győzelmüknek köszönhetően immáron egyedüliként vezetik a bajnokságot.

Az FC Barcelona Femení 6-1-re kiütötte szombat este a Granadát. A vezetést Patri már a 6. percben megszerezte a csapatnak egy remek lapos lövéssel, mely a rövidben kötött ki. Nem sokkal később Ona Batlle is feliratkozott az eredményjelzőre. A szélső védő szépen befelé tört, majd kilőtte a hosszút. Ez volt Ona első gólja a Barça felnőtt csapatában.

A gólgyártás a második félidőben folytatódott. Azok után, hogy az első játékrészben többször is közel állt a gólhoz, Salmának az 59. percben végre összejött idei első találata. Hét perccel később a csereként beálló Mariona is beköszönt. A hajrá pedig Oshoaláról szólt, a nigériai csatár ugyanis a 80. és a 81. percben is gólt szerzett.

A hibátlan estét egy Paños-hiba tette tönkre, a granadaiak ugyanis a 93. percben megindultak egy kontrára, és bár úgy tűnt, nem lesz semmi az akcióból, egy laposan a rövidre megeresztett lövés becsorgott a kapus karja alatt. Ezzel lett 6-1.

Folytatás a Sevilla ellen, ismét hazai pályán, a kéthetes válogatott szünetet követően.

A mérkőzés videós összefoglalója:

További tartalmak: