Spanyol Kupa: a Real Madridon át vezet az út a döntőbe!

Hétfőn délután megtartották a Spanyol Kupa elődöntőinek sorsolását. A Barcelona majd az ősi rivális Real Madriddal mérkőzik meg, a másik ágon eközben az Osasuna az Athletic Bilbaóval csap össze a döntőbe kerülésért. A Barcelona a Real Sociedad kiejtésével bejutott a Spanyol Kupa elődöntőjébe. A sorsolást hétfőn tartották, a katalánok pedig a Real Madridot kapták ellenfelül. […]

Hétfőn délután megtartották a Spanyol Kupa elődöntőinek sorsolását. A Barcelona majd az ősi rivális Real Madriddal mérkőzik meg, a másik ágon eközben az Osasuna az Athletic Bilbaóval csap össze a döntőbe kerülésért.

A Barcelona a Real Sociedad kiejtésével bejutott a Spanyol Kupa elődöntőjébe. A sorsolást hétfőn tartották, a katalánok pedig a Real Madridot kapták ellenfelül. Fontos kiemelni, hogy az eddigi fordulókkal ellentétben az elődöntőket már oda-visszavágós párharcban bonyolítják le. Az első mérkőzést majd Madridban, a Santiago Bernabéu stadionban játsszák március 1. és 2. között, míg a visszavágóra egy hónappal később, április 4. és 6. között kerül sor a Camp Nou-ban.

További tartalmak: