Hivatalos: Irene Paredes 2025-ig hosszabbított a Barcelonával!

A héten már a második szerződéshosszabbítást jelentette be a Barcelona Femení pénteken, ezúttal a védelem egyik legfontosabb játékosa, Irene Paredes kötelezte el magát 2025-ig a csapathoz. A 31 éves védő 2021 nyarán érkezett a Paris Saint-Germain-től, azóta pedig rendkívül fontos láncszemmé vált, mi több, jelenleg ő az egyik csapatkapitány is. Irene eddig 57 mérkőzésen lépett […]

A héten már a második szerződéshosszabbítást jelentette be a Barcelona Femení pénteken, ezúttal a védelem egyik legfontosabb játékosa, Irene Paredes kötelezte el magát 2025-ig a csapathoz.

A 31 éves védő 2021 nyarán érkezett a Paris Saint-Germain-től, azóta pedig rendkívül fontos láncszemmé vált, mi több, jelenleg ő az egyik csapatkapitány is. Irene eddig 57 mérkőzésen lépett pályára a Femeníben, ezeken pedig 8 gólt szerzett.

„Boldog vagyok, hogy hosszabbíthattam a csapattal. Ez az a hely, ahol lenni szeretnék, hiszem, hogy még sokat tanulhatok. Bízom abban, hogy képes leszek a következő években is hozzátenni a csapat sikeréhez. Ez egy jel felém, hogy a klub bízik bennem, amiért nagyon hálás vagyok. Mindig igyekszem megfelelni a csapat elvárásainak a pályán és azon kívül is, remélhetőleg a következő két év is olyan lesz, mint az előző kettő. Nekem vannak a legjobb csapattársaim. Úgy gondolom, hogy még mindig mi vagyunk a világ legjobb csapata, a cél nem lehet más, mint a kupagyőzelem mindenhol, ezért maradtam itt.” – mondta Paredes a klub hivatalos oldalának.

További tartalmak: