Spanyol Kupa: a Real Sociedad jön a legjobb nyolc között!

Pénteken kora délután megtartották a Spanyol Kupa negyeddöntőjének sorsolását, ahol kiderült, hogy a Barcelona majd a Real Sociedaddal mérkőzik meg. A katalánok a legjobb tizenhat között a harmadosztályú Ceuta csapatát búcsúztatták rendkívül simán, 5-0-ás győzelemmel. A mérkőzést majd a Camp Nou-ban játsszák a csapatok, a pontos időpontra azonban még várni kell, annyi biztos mindössze, hogy […]

Pénteken kora délután megtartották a Spanyol Kupa negyeddöntőjének sorsolását, ahol kiderült, hogy a Barcelona majd a Real Sociedaddal mérkőzik meg. A katalánok a legjobb tizenhat között a harmadosztályú Ceuta csapatát búcsúztatták rendkívül simán, 5-0-ás győzelemmel.

A mérkőzést majd a Camp Nou-ban játsszák a csapatok, a pontos időpontra azonban még várni kell, annyi biztos mindössze, hogy január 24. és 26. között rendezik a nyegyeddöntőket. Ami a másik három párosítást illeti, a Real Madrid a város riválissal, az Atléticóval találkozik majd, ezen kívül még Osasuna-Sevilla és Valencia-Athletic Bilbao párharcokat láthatunk.

További tartalmak: