Szabadúszót igazolt az Ajax: Florian Grillitsch érkezik!

Az Ajax hivatalos oldalán jelentette be az átigazolási időszak utolsó napján, hogy mindenben megállapodásra jutott a személyes feltételeket illetően a korábban Hoffenheimben játszó középpályással, Florian Grillitsch-csel. A 27 éves védekező középpályás neve néhány napja merült fel a holland médiában, akinek az aláírására több klub is ácsingózott, végül azonban az Ajaxnak sikerült megszereznie azt. Grillitsch egyelőre […]

Az Ajax hivatalos oldalán jelentette be az átigazolási időszak utolsó napján, hogy mindenben megállapodásra jutott a személyes feltételeket illetően a korábban Hoffenheimben játszó középpályással, Florian Grillitsch-csel.

A 27 éves védekező középpályás neve néhány napja merült fel a holland médiában, akinek az aláírására több klub is ácsingózott, végül azonban az Ajaxnak sikerült megszereznie azt. Grillitsch egyelőre 2023 nyaráig írt csupán alá, ám ez további két évvel meghosszabbítható, ha a felek úgy kívánják. A csapat új szerzeménye idén a 21-es mezszámban szerepel majd.

Üdv nálunk, Florian!

További tartalmak: