Xavi: Regisztrációk? Optimisták vagyunk!

Az FC Barcelona vezetőedzője, Xavi Hernández megtartotta a Rayo Vallecano elleni bajnoki nyitányt megelőző hivatalos sajtótájékoztatóját. „Óriási lelkesedéssel és sok új igazolással vágunk neki az új szezonnak. Az igazság pillanata holnap jön el, a Rayo elleni egy komoly teszt lesz.” „Optimisták vagyunk a játékosok regisztrációját illetően, van még egy kis időnk, a klub pedig mindent megtesz, hogy sikerüljön.” „További […]

Az FC Barcelona vezetőedzője, Xavi Hernández megtartotta a Rayo Vallecano elleni bajnoki nyitányt megelőző hivatalos sajtótájékoztatóját.

„Óriási lelkesedéssel és sok új igazolással vágunk neki az új szezonnak. Az igazság pillanata holnap jön el, a Rayo elleni egy komoly teszt lesz.”

„Optimisták vagyunk a játékosok regisztrációját illetően, van még egy kis időnk, a klub pedig mindent megtesz, hogy sikerüljön.”

„További játékosok leigazolását tervezzük, meglátjuk, mi fér bele augusztus végéig. Ugyanakkor ahhoz, hogy érkező legyen, szükség van távozóra is, keményen dolgozunk az ügyön, minél versenyképesebb csapatot akarunk összehozni.”

„Maximálisan számolok Aubameyanggal. Akik nem szerepelnek a terveimben, azok már régen tisztában vannak ezzel, Auba azonban nem tartozik közéjük. Nagyon elégedett vagyok vele, ugyanakkor még sok minden történhet augusztus 31-ig.”

Frenkie ugyancsak fontos játékos számomra, a keret tagja, jelenleg pedig ennyi a biztos. A hónap végéig még nyitva van a piac, nem tudjuk mi lesz végül a sorsa.

„Nem látom értelmét Marcos Alonsóról beszélni, ugyanis nem tagja a csapatunknak. Holnap Baldéval és Jordival tudok számolni a balhátvéd poszton.”

„Ansu olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel csak nagyon kevesen. Rendkívül fontos játékos számomra.”

„Nico azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy több játékpercre vágyik, én pedig beleegyeztem a távozásába, megértettem a helyzetét. Eleinte kértem, hogy maradjon, mert nagyon kedvelem őt, ő azonban mindenképpen menni szeretett volna, mert volt egy klub, ahol állandó játéklehetőséggel csábították. Bátor, hogy bevállalja ezt a kalandot, sok sikert kívánok neki a Valenciánál.”

„Pjanić teljesítménye meggyőzött az előszezonban, így velünk marad idén.”

„Raphinha stílusa különbözik azoktól a braziloktól, akikkel együtt játszottam. Szélsőként olyan, mint Neymarnak, a lövése azonban inkább Rivaldóra emlékeztet. Sokat ad majd nekünk a szezonban..”

További tartalmak: