Cata Coll 2026-ig hosszabbított a Barcelonával!

Újabb hosszabbításról adott hírt a Barcelona Femení, ezúttal egy kapussal, a 21 éves Cata Collal állapodtak meg új, 2026-ig tartó kontraktusról. A saját nevelésű kapus 2019 óta tagja a Barcelonának. A mallorcai játékos nagyjából egy éve már, hogy utoljára pályára lépett súlyos térdsérülése miatt, a bizalom azonban ennek ellenére is megvan vele szemben, ezt bizonyítja […]

Újabb hosszabbításról adott hírt a Barcelona Femení, ezúttal egy kapussal, a 21 éves Cata Collal állapodtak meg új, 2026-ig tartó kontraktusról. A saját nevelésű kapus 2019 óta tagja a Barcelonának.

A mallorcai játékos nagyjából egy éve már, hogy utoljára pályára lépett súlyos térdsérülése miatt, a bizalom azonban ennek ellenére is megvan vele szemben, ezt bizonyítja ez a hosszabbítás is.

„Nagyon igyekszem tudatosan megtervezni a jövőmet. Keményen dolgozom szerintem, a klubnál bíznak a fiatalokban, mi pedig részesei szeretnénk lenni a Barça jövőjének. Az elmúlt néhány hónap kemény volt, hogy őszinte legyek, mert nagyon jól érzed magad, de a sors úgy döntött, hogy egy teljes évig a pálya szélén vesztegelje. Boldog vagyok, hogy végre láthatom a fényt ennek a nagyon hosszú alagútnak a végén” – nyilatkozta a játékos.

 

További tartalmak: