Egyre több esély mutatkozik Lucas Bergvall érkezésére

A Barcelona az üzletet már most, a téli átigazolási időszak alatt nyélbe ütné, a játékos azonban csak a nyári ablak során csatlakozna a csapathoz.

Hónapok óta téma a nemzetközi sportsajtóban a svédek jelenlegi legtehetségesebb középpályásának, Lucas Bergvallnak az esetleges átigazolása. A játékos iránt élénken érdeklődik a Barcelona is, a felek között jó ideje zajlanak már az egyeztetések, Fabrizio Romano és Matteo Moretto legfrissebb információja szerint pedig hamarosan hivatalos ajánlatot is tehetnek a katalánok Lucas klubjának, a Djurgårdennek.

Nem a Barça az egyetlen azonban, aki szívesen látná keretében a 17 esztendős játékost. A kérők között van például az Eintracht Frankfurt is, akik Florian Plettenberg állítása szerint közel 9 millió eurót fizetnének érte, a személyes megállapodás azonban nincs meg a játékossal. Nem úgy a Barcelonának, akik már rendelkeznek a középpályás igenjével, őket priorizálja ugyanis a fiatal játékos.

A katalán klub terve, hogy az üzletet már most, a téli átigazolási időszak alatt nyélbe üsse, Bergvall pedig majd a nyári ablak során csatlakozik a csapathoz, ahol eleinte megosztva szerepelne az Atlètic és a nagyok között.

További tartalmak: