Abde hosszabbított és kölcsönbe távozott az Osasunához!

Javában zajlik az átigazolási időszak utolsó napja, a Barcelonánál pedig újabb távozót jelentettek be. A csapat marokkói szélsője, Abde Ezzalzouli a következő szezont kölcsönben az Osasuna csapatánál tölti majd. Már a nyár eleje óta sejthető volt, hogy a tavalyi szezonban bemutatkozó Abde idén kölcsönbe kerül, mivel nem marad neki hely a nagyoknál. Több csapat is […]

Javában zajlik az átigazolási időszak utolsó napja, a Barcelonánál pedig újabb távozót jelentettek be. A csapat marokkói szélsője, Abde Ezzalzouli a következő szezont kölcsönben az Osasuna csapatánál tölti majd.

Már a nyár eleje óta sejthető volt, hogy a tavalyi szezonban bemutatkozó Abde idén kölcsönbe kerül, mivel nem marad neki hely a nagyoknál. Több csapat is érdeklődött iránta, köztük a Colladót keretében tudó Elche is, végül azonban az Osasuna lett a befutó, akik egy évre, vásárlási opció nélkül veszik kölcsön a a szélvészgyors játékost. Abde azonban a kölcsön előtt, Nico Gonzálezhez hasonlóan, először 2026-ig hosszabbított a csapattal.

Sok sikert, Abde!

További tartalmak: