Carrasco és Depay cseréje: az ügynök szerint tárgyalnak, az Atlético tagadja

Javában zajlik az élet az FC Barcelona háza táján, bár Xavi és Laporta is azt hangoztatta, hogy csendes telük lesz, most úgy tűnik, mégsem maradunk napokig, akár hetekig nyúló szappanopera nélkül. A főszereplők ezúttal Yannick Ferreira Carrasco, az Atlético Madrid 29 éves, belga szélsője, illetve Memphis Depay, a Barcelona távozni vágyó holland játékosa. A Jijantes […]

Javában zajlik az élet az FC Barcelona háza táján, bár Xavi és Laporta is azt hangoztatta, hogy csendes telük lesz, most úgy tűnik, mégsem maradunk napokig, akár hetekig nyúló szappanopera nélkül. A főszereplők ezúttal Yannick Ferreira Carrasco, az Atlético Madrid 29 éves, belga szélsője, illetve Memphis Depay, a Barcelona távozni vágyó holland játékosa.

A Jijantes riportere, Gerard Romero szerint Carrasco szívesen csatlakozna a Barcelonához, ezt pedig közölte sztárügynökével, Pini Zahavival is, aki nyáron már tető alá hozott egy üzletet a Barcelonával, akkor Robert Lewandowski átigazolását zongorázták le közösen. Ami Depayt illeti, a katalánok állítása szerint a játékos már mindenben megállapodott a személyes feltételeket illetően az Atlético Madriddal, ugyanakkor a két klub távol áll ettől, elvégre a katalánok pénzt és/vagy játékost kérnek a hollandért, az Atlético ellenben teljesen ingyen kívánja megszerezni őt. Az ügy kapcsán nyilatkozott Zahavi és Diego Simeone is.

„Megbeszéléseket folytatunk Yannick és Depay klubcseréjéről. Egyelőre azonban nem szolgálhatok semmilyen konkrét információval. Nem tudjuk, hogy sikerül-e nyélbe ütni az üzletet, de tárgyalunk róla. Yannick szeretne a Barcelonához szerződni.” – mondta Zahavi.

Az Atlético szerdán 21 órakor lép pályára a Levante ellen a Spanyol Kupában, a sajtótájékoztatón pedig Simeonét is kérdezték az ügy kapcsán, mire ő azt felelte:

„Egyelőre egyetlen játékosom sem keresett meg azzal, hogy távozni szeretne, ugyanakkor fel vagyunk készülve, bármi is történjen a piacon a hátralévő napokban.”

További tartalmak: