RealSociedadBarça

Lewandowski: „Édesapámnak ajánlom ezt a duplát”

Az FC Barcelona nagyot hajrázva végül 4-1-re győzött idegenben a Real Sociedad ellen. A mérkőzést követően Xavi Hernández, a duplázó Lewandowski, Pedri, illetve a szintén gólt szerző, Ousmane Dembélé értékelték a látottakat. Xavi Hernández:  – Nehéz mérkőzést nyertünk meg. Mindig bonyolult itt, de a második félidőben sikerült megteremtenünk a különbséget.

Fati beállása volt a kulcs: Sociedad-Barcelona 1-4!

Az FC Barcelona szoros első félidőt követően végül a második játékrész második felében nyújtott jó játékának köszönhetően végül 4-1-re nyert a Real Sociedad ellen az Anoétában, ezzel pedig megszerezte idei első győzelmét Xavi csapata. Meglepetésre a kezdőbe kapott helyet a katalánok saját nevelésű balhátvéd, a mindössze 18 esztendős Alejandro Baldé,

Xavi: Aubameyang egyelőre a mi játékosunk, meglátjuk a folytatást

Az FC Barcelona vezetőedzője, Xavi megtartotta a Real Sociedad elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóját. A tréner némileg csalódott a keret körüli bizonytalanságok miatt, így nem ellenezné, ha nem szeptember 1. lenne az utolsó nap, hanem minden bajnokság kezdetének dátuma. Koundé helyzete „Nem tudok semmit egyelőre Koundé regisztrációjáról, nem tehetünk mást, várunk.