Héctor Bellerín a Sporting Lisszabonnál folytatja pályafutását

Az FC Barcelona hivatalos oldalán erősítette meg, hogy mindenben megállapodott a portugál Sporting Lisszabon csapatával Héctor Bellerín átigazolásáról. A 27 éves védő nyáron tért vissza a katalán fővárosban, de nem tudta meggyőzni játékával Xavit. Hetek óta témát szolgáltatott hol jobban, hol kevésbé a spanyol sajtóban Héctor Bellerín sorsa, aki a nyáron szerződést bontott az Arsenallal, […]

Az FC Barcelona hivatalos oldalán erősítette meg, hogy mindenben megállapodott a portugál Sporting Lisszabon csapatával Héctor Bellerín átigazolásáról. A 27 éves védő nyáron tért vissza a katalán fővárosban, de nem tudta meggyőzni játékával Xavit.

Hetek óta témát szolgáltatott hol jobban, hol kevésbé a spanyol sajtóban Héctor Bellerín sorsa, aki a nyáron szerződést bontott az Arsenallal, ezt követően ingyen szerződött Barcelonába. A katalánoknál azonban mindösszesen 494 perc jutott neki, nem tudta beverekedni magát a csapatba, sérült is volt. Xavi rendre Jules Koundét vagy Ronald Araújót használta a jobbhátvéd poszton.

Bellerínért a hírek szerint 1 millió eurót fizetett a Sporting, az összeg némileg emelkedhet még a jövőben a bónuszoknak köszönhetően. A játékos néhány órával ezelőtt landolt Portugáliában, kedden, a klub engedélyével, már az edzést is kihagyta.

Sok sikert, Héctor!

További tartalmak: