Hivatalos: Fridolina Rolfö 2026-ig hosszabbított!

Tovább folytatódik a hosszabbítási hullám a Barcelona Femenínél, ezúttal a svéd klasszis, Fridolina Rolfö kötelezte el magát 2026-ig a katalán csapathoz. A klub csütörtökön délelőtt hivatalos közleményben tudatta a hírt. Mióta másfél szezonja megérkezett a Barcához, Rolfö szélső védőként és szélső támadóként is rendkívüli teljesítményt nyújtott – írják közleményükben. A 29 éves játékos fizikumával és […]

Tovább folytatódik a hosszabbítási hullám a Barcelona Femenínél, ezúttal a svéd klasszis, Fridolina Rolfö kötelezte el magát 2026-ig a katalán csapathoz. A klub csütörtökön délelőtt hivatalos közleményben tudatta a hírt.

Mióta másfél szezonja megérkezett a Barcához, Rolfö szélső védőként és szélső támadóként is rendkívüli teljesítményt nyújtott – írják közleményükben. A 29 éves játékos fizikumával és technikai tudásával is kiemelkedő a posztján. Frido 63 mérkőzésen lépett pályára eddig a Barça színeiben, ezeken pedig 17 gólt szerzett és 21 gólpasszt osztott ki.

„Minden napját élvezem az ittlétnek, így nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom. A Barcelona egy rendkívül különleges klub. Sok minden történt azóta, mióta megérkeztem ide, gondoljunk csak a Camp Nouban rendezett meccsekre, a szurkolók csodálatosak, óriási támogatást adnak nekünk. Büszke vagyok rá, hogy ezt a klubot képviselhetem.” – mondta a svéd játékos.

További tartalmak: