HIVATALOS: Graham Hansen 2026-ig hosszabbított a Femenível!

A tegnapi szuperkupa-siker után újabb remek hírrel örvendeztette meg szurkolóit a Barcelona, mely hétfőn bejelentette: meghosszabbították a Femení kiváló szélsőjének, Caroline Graham Hansennek a szerződését. A norvég klasszis 2026-ig kötelezte el magát a katalánokhoz. A 27 éves játékos még 2019 nyarán érkezett a Barcelonához, második szezonjában pedig fel is ért Európa csúcsára a csapattal, mely […]

A tegnapi szuperkupa-siker után újabb remek hírrel örvendeztette meg szurkolóit a Barcelona, mely hétfőn bejelentette: meghosszabbították a Femení kiváló szélsőjének, Caroline Graham Hansennek a szerződését. A norvég klasszis 2026-ig kötelezte el magát a katalánokhoz.

A 27 éves játékos még 2019 nyarán érkezett a Barcelonához, második szezonjában pedig fel is ért Európa csúcsára a csapattal, mely fölényesen győzedelmeskedett a Chelsea elleni BL-fináléban. Idén teljesítménye elismerése jeléül megörökölte a távozó Jenni Hermosótól a tízes mezszámot is, a szurkolók pedig mindeközben rajonganak érte. Caro jelenleg súlyos combizomsérüléséből lábadozik, már labdás gyakorlatokat végez, közel tehát a visszatérése.

„Nagyon boldog vagyok, hogy még évekig részese lehetek ennek a csapatnak. Élvezni fogom a következő éveket is, efelől nincs kétségem. A Barcelona olyan, mint egy család, én pedig ma már ennek a tagja vagyok, egy igazi Culé. Úgy érzem magam, mint egy szurkoló, remélem ők is érzik, mennyit jelentenek nekünk. Ezt jelenti Culénak lenni.” – mondta a játékos.

További tartalmak: