Ocampos jött, Ocampos ment: ismét a Sevilláé az argentin szélső!

Nem a futballtörténelem legsikeresebb húzásai közé soroljuk majd Lucas Ocampos utolsó napos nyári átigazolását, az most már egészen biztos. Az AFC Ajax kedd este ugyanis közölte, a felek felbontották a kölcsönszerződést, az argentin szélső pedig visszatér Sevillába, ahol honfitársa, Jorge Sampaoli számít rá. Már hetek óta tudni lehetett, hogy Ocamposnak nincs maradása Amszterdamban, Alfred Schreuder […]

Nem a futballtörténelem legsikeresebb húzásai közé soroljuk majd Lucas Ocampos utolsó napos nyári átigazolását, az most már egészen biztos. Az AFC Ajax kedd este ugyanis közölte, a felek felbontották a kölcsönszerződést, az argentin szélső pedig visszatér Sevillába, ahol honfitársa, Jorge Sampaoli számít rá.

Már hetek óta tudni lehetett, hogy Ocamposnak nincs maradása Amszterdamban, Alfred Schreuder ugyanis nem számol vele, nem illik bele az Ajax játékába, így a helyzetet minél hamarabb célszerű volt megoldani. A Sevilla időközben edzőt cserélt: Lopetegui ment, Sampaoli jött, aki viszont számolt volna az argentinnal, így minden félnek a legelőnyösebb megállapodás született azzal, hogy kedden felbontották a kölcsönszerződést. Ocampos összesen hat mérkőzésen lépett pályára az Ajax színeiben [114 percet töltött a pályán], ezeken sem gólt, sem pedig gólpasszt nem tudott felmutatni.

Sajtóhírek szerint az Ajax nagyjából 1 millió eurót spórol az üzlettel.

További tartalmak: