Pjanić szerződését közös megegyezéssel felbontották

Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be nemrég, hogy közös megegyezéssel felbontották a csapat bosnyák középpályásának, Miralem Pjanicsnak a szerződését. A játékos az Egyesült Arab Emírségekbe költözik. Hiába ért véget az átigazolási időszak Spanyolországban, más országokban még lehet igazolni. Az arab Al-Sharjan csapata egy komoly ajánlattal kereste meg nemrég Miralem Pjanicsot, aki figyelembe véve azt, […]

Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be nemrég, hogy közös megegyezéssel felbontották a csapat bosnyák középpályásának, Miralem Pjanicsnak a szerződését. A játékos az Egyesült Arab Emírségekbe költözik.

Hiába ért véget az átigazolási időszak Spanyolországban, más országokban még lehet igazolni. Az arab Al-Sharjan csapata egy komoly ajánlattal kereste meg nemrég Miralem Pjanicsot, aki figyelembe véve azt, hogy mennyire nem kapott lehetőséget Xavitól a szezon első néhány mérkőzésén, illetve, hogy mekkora fizetéssel csábították, úgy döntött, elfogadja ezt. A klubbal ezt követően megállapodott a játékos a szerződése felbontásáról, aki a hírek szerint a hátralévő időszakra járó teljes béréről lemondott, így a katalánoknak egy fillérjébe nem került ez.

Sok sikert, Miralem!

További tartalmak: