A Clásico árnyékában: Araújo és Frenkie de Jong is kidőlt

Áldozatokkal járt a Real Madrid vasárnapi legyőzése a Barcelona számára, ugyanis az összecsapás másnapján a csapat két kulcsembere, Frenkie de Jong és Ronald Araújo is sérültet jelentett. Mindkét játékos kihagyja a most következő kéthetes válogatott szünetet. Araújo kapcsán a klub már egy hivatalos közleményt is kiadott, melyben azt írják, hogy a hétfő délelőtti tesztek során […]

Áldozatokkal járt a Real Madrid vasárnapi legyőzése a Barcelona számára, ugyanis az összecsapás másnapján a csapat két kulcsembere, Frenkie de Jong és Ronald Araújo is sérültet jelentett. Mindkét játékos kihagyja a most következő kéthetes válogatott szünetet.

Araújo kapcsán a klub már egy hivatalos közleményt is kiadott, melyben azt írják, hogy a hétfő délelőtti tesztek során kiderült, hogy az uruguayi védő bal combjának közelítőizma megsérült. Eddig a közlemény. Ami a kihagyást illeti, sajtóhírek szerint 2-3 hetes kényszerpihenő várhat Ronaldra, így nem utazik természetesen a válogatotthoz sem.

Frenkie de Jong ugyancsak Barcelonában marad. A holland De Telegraaf újságírója, Mike Verweij arról ír, hogy a középpályásnál az MRI-vizsgálatok után úgy döntöttek, hogy pihenésre van szüksége, így Ronald Koeman a PSV középpályását, Joey Veermant hívta be helyére.

Az Ajaxot is érinti a hollandokat sújtó sérüléshullám. Steven Bergwijn ugyanis a Feyenoord elleni rangadón szedett össze egy sérülést, így ő sem játszhat az Oranjéban, helyet Donyell Malen veszi át.

 

További tartalmak: