AthleticBarça

Győzelem háborús hangulatban: Athletic Bilbao-Barcelona 0:1!

Újabb 1-0-ás győzelmen van túl Xavi csapata, ezúttal az Athletic Bilbao otthonából hozták el a rendkívül értékes három pontot. A Barça Raphinha góljával szerzett vezetést az első félidő legvégén. A második félidőben aztán a Bilbao egyenlített, de kezezés miatt érvénytelenítették Inaki Williams gólját. Olvasóink ezúttal is pontozták a mérkőzés főszereplőit.

Xavi: „Nem tesz jót a társadalmunknak, ha idő előtt ítélkezünk”

A várakozásoknak megfelelően nehéz mérkőzésen húzta be a három pontot Bilbaóan a Barcelona. A győzelmet az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is Raphinha szállította. A találkozó után Xavi Hernández mellett az újfent fantasztikus produkciót bemutató ter Stegen, illetve Alejandro Baldé értékelték a látottakat. A mérkőzésről „Az idén már megszokott dolog történt

Xavi: „Egyetértek Roberttel, a futball tényleg sokat változott”

Rendkívül nehéz mérkőzés vár vasárnap este a Barcelonára. Xavi csapata az Athletic Bilbaóval mérkőzik majd meg a San Mamés stadionban. A találkozót megelőz sajtótájékoztatón a trénert kérdezték természetesen az egyre terebélyesedő Negreira-ügyről is. Az Athletic Bilbaóhoz látogatnak „Az Athletic bajnoki helyezése nem adja vissza megfelelően a játékukat, jóval többet érdemelnének.