A második félidőben indult be a henger: Athletic Bilbao – Barça Femení 0:4

Az első félidőben még jól tartotta magát a hazai pályán játszó Athletic Bilbao, a második félidőben azonban kijött a két csapat közti tudáskülönbség. Összességében fölényesen nyert ismét a Femení.

Hétvégén a tizedik fordulóval folytatódott a spanyol női bajnokság. A Barcelona Femení az Athletic Bilbaóhoz látogatott vasárnap este. Jonatan GIráldez lányai egy nehéznek induló mérkőzésen végül sima 4-0-s győzelmet arattak, ezzel pedig hatpontos előnnyel várhatják majd a válogatott szünet utáni időszakot.

A vezetést Marta Torrejón szerezte meg Graham Hansen passzából még az első félidőben. Több gól nem esett, így egygólos előnnyel vonulhattak pihenőre a lányok.

A folytatásban aztán nem várt sokat a katalán csapat a mindent eldöntő második találat megszerzésére, az 54. percben ugyanis Graham Hansen a gólpasszát követően betalált. Nem sokkal ezt követően beszállt Aitana, Salma és Keira Walsh is. A mérkőzés szerencsére az utolsó percekben is tartogatott számunkra izgalmakat. Az 87. percben ugyanis Patri megszerezte a harmadikat, a 92. percben pedig Aitana meglőtte a mérkőzés legszebb gólját. Fantasztikus kényszerítő előzte meg ugyanis mindezt Graham Hansennel, aki gólja mellé ezúttal két gólpasszt osztott ki.

Újabb győzelmével maradt tehát a Barça és a Real Madrid közötti hatpontos differencia. Folytatás két hét múlva, az Eibar ellen.

A mérkőzés videós összefoglalója:

További tartalmak: