HIVATALOS: Gavi 2026-ig hosszabbított a Barcelonával!

Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindenben megállapodott a 18 esztendős csillaggal, Gavival és ügynökével a játékos szerződésének meghosszabbításáról. Hónapok óta levegőben lógott a hosszabbítás, a klubnak azonban meg kellett várnia először, hogy Gavi betöltse 18. életévét, csak ezt követően kaphatott ugyanis hosszabb távú szerződést. Következő akadályként a Barçának a fizetési keretét kellett […]

Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindenben megállapodott a 18 esztendős csillaggal, Gavival és ügynökével a játékos szerződésének meghosszabbításáról.

Hónapok óta levegőben lógott a hosszabbítás, a klubnak azonban meg kellett várnia először, hogy Gavi betöltse 18. életévét, csak ezt követően kaphatott ugyanis hosszabb távú szerződést. Következő akadályként a Barçának a fizetési keretét kellett csökkentenie, amely feltétel Miralem Pjanić távozásával teljesült is.

Gavi végül 2026-ig ír alá csütörtökön 18 órakor, kivásárlási ára pedig 1 milliárd euróra emelkedik. A hosszabbítással együtt pedig hivatalosan is az első csapat tagja lesz, emellett megkapja a hatos mezszámot is. Gerard Romero információi szerint azonban erre minden bizonnyal januárig várni kell majd, csak ekkor módosíthatja a klub Gavi számát.

 

További tartalmak: