Hivatalos diagnózis született Araújo és Koundé esetében

Az FC Barcelona védelmének két alapembere, Jules Koundé és Ronald Araújo egyaránt röviddel hétközi válogatott mérkőzésük kezdete után sérült meg, le kellett őket cserélni, majd vissza is utaztak Barcelonába a pontos diagnózis megállapításához. A vizsgálatok szakadást mutattak ki Koundé bal combhajlító izmában, Araújo esetében pedig a jobb combjának egyik vázizma húzódott meg. A legfrissebb, nem […]

Az FC Barcelona védelmének két alapembere, Jules Koundé és Ronald Araújo egyaránt röviddel hétközi válogatott mérkőzésük kezdete után sérült meg, le kellett őket cserélni, majd vissza is utaztak Barcelonába a pontos diagnózis megállapításához.

A vizsgálatok szakadást mutattak ki Koundé bal combhajlító izmában, Araújo esetében pedig a jobb combjának egyik vázizma húzódott meg. A legfrissebb, nem hivatalos, jelentések mindkét játékos esetében megközelítőleg egy hónapos felépülési időt jósolnak, így mindketten lemaradnak a legfontosabb októberi mérkőzésekről, többek között az Inter elleni oda-visszavágóról, a Real Madrid elleni Clásicóról, illetve jó eséllyel a Bayern München elleni hazai mérkőzésről is. Komoly érvágás ez Xavinak a legfontosabb időszak kezdete előtt.

Jobbulást és gyors felépülést mindkét játékosnak!

További tartalmak: