HIVATALOS: Lorenzo Lucca az Ajax első olasz játékosa lett!

Az Ajax hivatalos oldalán erősítette meg csütörtökön, hogy mindenben megállapodásra jutott az olasz Pisa csapatával a 19 esztendős csatár, Lorenzo Lucca átigazolásáról.  Jó ideje téma a sajtóban, hogy Alfred Schreuder vezetőedző igényt tartana egy másik csatárra is Brian Brobbey mellett, eleinte szó volt a Barcelona dán csatáráról, Martin Braithwaite-ről is, akivel a tréner dolgozott már […]

Az Ajax hivatalos oldalán erősítette meg csütörtökön, hogy mindenben megállapodásra jutott az olasz Pisa csapatával a 19 esztendős csatár, Lorenzo Lucca átigazolásáról. 

Jó ideje téma a sajtóban, hogy Alfred Schreuder vezetőedző igényt tartana egy másik csatárra is Brian Brobbey mellett, eleinte szó volt a Barcelona dán csatáráról, Martin Braithwaite-ről is, akivel a tréner dolgozott már korábban együtt, a választás végül azonban a Pisa olasz tehetségére, Lorenzo Luccára esett.

Lucca a klub történetének első olasz játékosa lett, egy évre érkezik kölcsönbe, a szezon végén pedig lehetősége lesz az amszterdamiaknak arra, hogy végleg megszerezzék őt. A támadó idén a 18-as mezszámot viseli majd.

Üdv nálunk, Lorenzo!

További tartalmak: