HIVATALOS: Riqui Puig Los Angelesbe szerződött!

Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindenben megállapodtak az LA Galaxy csapatával Riqui Puig klubváltásáról, aki végleg távozik a katalán csapattól. A katalánoknak visszavásárlási opciójuk lesz a jövőben Puig-ra, továbbá a jövőbeli eladásából befolyó összeg felére is jogosultak lesznek. Riqui búcsúüzenete: „Sajnos a mai napon búcsút kell intsek mindannyiótoknak, az otthonomnak, a csapatomnak, […]

Az FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be, hogy mindenben megállapodtak az LA Galaxy csapatával Riqui Puig klubváltásáról, aki végleg távozik a katalán csapattól.

A katalánoknak visszavásárlási opciójuk lesz a jövőben Puig-ra, továbbá a jövőbeli eladásából befolyó összeg felére is jogosultak lesznek.

Riqui búcsúüzenete:

„Sajnos a mai napon búcsút kell intsek mindannyiótoknak, az otthonomnak, a csapatomnak, és életem egy részének is.

Igazi Culé-családból származom, és soha nem gondoltam volna, hogy sikerül valaha is pályára lépnem a Camp Nou-ban. Mindez a kemény munka és az eltökéltség eredménye volt. Büszke vagyok arra, hogy elmondhatom: elértem életem legnagyobb álmát.

Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik mindig támogattak engem a klubnál eltöltött éveim során.

Sok-sok emlékkel, különleges pillanattal és fantasztikus mérkőzésekkel a hátam mögött távozom, amiket soha nem felejtek el. Köszönöm a klubnál dolgozó összes stábtagnak, a csapattársaimnak, akik minden edzésen segítettek nekem az évek során. Mindannyian naggyá teszitek ezt a klubot.

Itt az idő azonban, hogy egy új, izgalmas kalandba vágjak, mely komoly kihívások elé állít majd.

Köszönöm mindenkinek a támogatást. Tudom, hogy mellettem lesztek életem új szakaszában is.

VISCA BARÇA!”

Sok sikert a jövőben, Riqui!

További tartalmak: