Julián Araújo csütörtökön Barcelonába érkezik

Előrelépés történt szerdán a 21 éves jobbhátvéd, Julián Araújo ügyében, aki a téli átigazolási időszak utolsó napján néhány másodperc késés miatt nem lett a Barcelona játékosa. Mint utólag kiderült, a csúszást egy számítógépes hiba okozta, ezért a klub fellebbezett a FIFA-nál, mely elutasította ezt. Laporték ezt követően a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordultak. Fabrizio Romano és […]

Előrelépés történt szerdán a 21 éves jobbhátvéd, Julián Araújo ügyében, aki a téli átigazolási időszak utolsó napján néhány másodperc késés miatt nem lett a Barcelona játékosa. Mint utólag kiderült, a csúszást egy számítógépes hiba okozta, ezért a klub fellebbezett a FIFA-nál, mely elutasította ezt. Laporték ezt követően a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordultak.

Fabrizio Romano és több katalán sajtóorgánum is egyöntetűen arról számolt be az elmúlt órákban, hogy a La Galaxy mexikói játékosa csütörtökön érkezik Barcelonába. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a sportdöntőbíróság végül a Barcelonának ad-e igazat. Az MLS-ben szereplő klub edzője, Greg Vanney ugyanis egy korábbi interjújában elmondta, a lehetőségek között van az is, hogy Araújo Barcelonába repül, ahol nyárig csak edz új csapatánál, illetve alkalmazkodik új környezetéhez, de egy kölcsön is benne van a pakliban.

Az tehát továbbra sem dőlt el, hogy Julián Araújo még az idei szezonban pályára léphet-e a Barça mezében.

 

További tartalmak: