Ousmane Dembélé igent mondott a PSG hívására, közel a távozása

A 26 éves játékos tavaly hosszabbított szerződést a klubbal, Xavival kiváló kapcsolatot ápolt, ennek ellenére a hírek szerint igent mondott a PSG hívására.

A francia média az elmúlt napokban indította útjára a hírt, miszerint a Paris Saint-Germain komolyan fontolgatja Ousmane Dembélé leigazolását, akinek szerződésében egy 50 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ami július 31-ig érvényes. A kezdeti információk még arról szóltak, hogy a játékos nem döntött afelől, mi lesz a jövőjével, hiszen terítéken volt a szerződéshosszabbítás a Barcelonával is.

Fabrizio Romano szerint vasárnap megszülethetett a végleges döntés Dembélé fejében, aki elfogadta a PSG hívását. A párizsiak kifizetik tehát a szélső 50 millió eurós kivásárlási árát, melynek sajnos sajtóhírek szerint csupán fele illeti meg a klubot, másik fele ugyanis a játékosnak, illetve ügynökének jár. Fontos hozzátenni, hogy erről hivatalos információ nincs, így készpénzként sem lehet kezelni.

A PSG, mely nemrég nevezte ki a katalánok korábbi vezetőedzőjét, Luis Enriquét, illetve leigazolta a szerződése lejártával távozó saját nevelésű kapust, Arnau Tenast, javában készül Kylian Mbappé távozására. Ennek megfelelően próbálják megerősíteni a csapatot. A fővárosiak célja, hogy már a héten lezáruljon a transzfer, és bemutathassák a szélsőt.

Arra, hogy a Barcelona miképp reagál erre, mi lesz Abde sorsa, aki sajtóhírek szerint közel áll a Real Betishez, illetve változik-e Vitor Roque érkezésének dátuma, netán komolyabban szóba kerül-e João Cancelo vagy Ivan Fresneda leigazolása, egyelőre nem tudni.

További tartalmak: