Vitor Roque megsérült, hordágyon kellett elhagynia a pályát

A 18 esztendős támadót az Internacional elleni mérkőzés 11. percében kellett lecserélni, miután az ellenfél egyik játékosa keményen odalépett neki.

Rossz hírre ébredhettek a Barcelona szurkolói pénteken, az éjjel ugyanis ismét pályára lépett a katalánok friss szerzeményének, Vitor Roquénak a klubja, az Athlético Paranaense a brazil bajnokságban. A hazaiak 2-1-re nyerni tudtak az Internacionallal szemben, a győzelmen túl azonban van egy rossz hír is. Az összecsapás első félidejében ugyanis Roque ütközött az ellenfél egyik játékosával, melyet követően a földre került és végül hordágyon kellett levinni a pályáról.

Arról egyelőre nincs biztos információ, hogy a 18 esztendős csatár bokasérülése mennyire súlyos. Vannak olyan hírek, miszerint akár hónapokat is kihagyhat, ugyanakkor ez még egyáltalán nem biztos, mivel Curitibában nincs ilyen vizsgálatok elvégzésére lehetőség. Ennek megfelelően péntek estére vélhetően többet tudhatunk majd arról, mennyire is komoly a sérülése. A Diario Sport brazil játékosok ügyeiben jártas újságíró, Joaquim Piera állítja, Roque környezete pozitivitást sugárzott az eset kapcsán.

Jobbulást, Vitor!

További tartalmak: