Ona Batlle továbbra is a Barça radarján

Továbbra is állandó témát szolgáltat a Barcelona háza táján a csapat korábbi saját nevelésű jobbhátvédje, Ona Batlle sorsa, akinek szerződése idén nyáron lejár a Manchester Unitednél. A 23 éves játékos posztján jelenleg a világ egyik legjobbja, a védelem két szélén egyaránt bevethető. Ona iránt, aki a legfrissebb sajtóhírek szerint visszautasította a Manchester United legutóbbi szerződéshosszabbítási […]

Továbbra is állandó témát szolgáltat a Barcelona háza táján a csapat korábbi saját nevelésű jobbhátvédje, Ona Batlle sorsa, akinek szerződése idén nyáron lejár a Manchester Unitednél.

A 23 éves játékos posztján jelenleg a világ egyik legjobbja, a védelem két szélén egyaránt bevethető. Ona iránt, aki a legfrissebb sajtóhírek szerint visszautasította a Manchester United legutóbbi szerződéshosszabbítási ajánlatát, a Barça mellett a Bajnokok Ligája rekordbajnoka, a Lyon, illetve a Bayern München is érdeklődik. Jövőjéről a Catalunya Ràdio kérdezte, amire ő a következőt felelte:

„Tárgyalásban állunk a Uniteddel, mert boldog vagyok itt, de a terveim között van a visszatérés Spanyolországba. Jövőre nagyon szeretnék végre a Bajnokok Ligájában játszani” – mondta a védő.

A Manchester United jelenleg vezeti a WSL-t, a mögöttük lévő címvédő Chelsea hátránya azonban mindösszesen egy pont, úgy, hogy Sam Kerrék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

 

További tartalmak: