Az Atlético bejelentkezett Memphis Depayért

Memphis Depay azok után, hogy a nyáron nem talált magának másik klubot, végül maradt a Barcelonánál. A holland támadó jövője azonban továbbra is kérdéses, így a távozását télen se zárhatjuk ki. Az Atlético Madrid pedig a hírek szerint bejelentkezett a mellőzött hollandért, akinek a szezon végén lejár a szerződése a katalán klubbal. Az olasz transzferguru, […]

Memphis Depay azok után, hogy a nyáron nem talált magának másik klubot, végül maradt a Barcelonánál. A holland támadó jövője azonban továbbra is kérdéses, így a távozását télen se zárhatjuk ki. Az Atlético Madrid pedig a hírek szerint bejelentkezett a mellőzött hollandért, akinek a szezon végén lejár a szerződése a katalán klubbal.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano legfrissebb információja alapján az Atlético Madrid azok után, hogy rekordigazolását, João Félixet kölcsönbe elengedte a Chelsea-hez, Matheus Cunha pedig szintén a Premier League-be távozott, támadó után nézne. A lehetőségek között szerepel a Barcelona holland csatára, Memphis Depay is, a felek között pedig megtörtént már az első kapcsolatfelvétel.

Depay szerződése nyáron lejár a Barcelonával, az Atlético pedig a spanyol értesülések szerint a szezon hátralévő részére venné őt kölcsön. Fabrizio elmondása szerint a „Matracosok” ezen a héten prezentálhatják első javaslatukat Laportáéknak.

További tartalmak: