Claudia Pina 2026-ig marad a Barcelonánál!

Cata Coll tegnapi hosszabbítása után szerda délelőtt újabb remek hírt közölt a Barcelona női csapatának szurkolóival a klub. További három évig marad ugyanis a Barça tehetsége, Claudia Pina, aki az idei szezonban meghatározó játékossá nőtte ki magát. A mindössze 21 éves játékos nem pusztán ígéret már a csapat számára, hanem komoly húzóember. Szélsőként és középpályásként […]

Cata Coll tegnapi hosszabbítása után szerda délelőtt újabb remek hírt közölt a Barcelona női csapatának szurkolóival a klub. További három évig marad ugyanis a Barça tehetsége, Claudia Pina, aki az idei szezonban meghatározó játékossá nőtte ki magát.

A mindössze 21 éves játékos nem pusztán ígéret már a csapat számára, hanem komoly húzóember. Szélsőként és középpályásként is gólokkal, gólpasszokkal segíti Jonatan Giráldez együttesét. Pina az összes korosztályos csapatban szerepelt a La Masián mielőtt 2018-ban, 16 évesen ő lett a legfiatalabb debütálója a Femenínek. Claudia azóta 86 hivatalos tétmérkőzésen lépett pályára a Barça színeiben, ezeken pedig 36 gólig jutott.

„Egész életemben a Barcelonának szurkoltam, nagyon jól érzem itt magamat, és remélem, hogy még sok-sok évet tölthetek ennél a klubnál. Folyamatosan ott a kihívás számomra, hogy egyre jobb és jobb játékossá váljak, hogy a lehető legtöbbel tudjak hozzájárulni a sikerekhez” – mondta Pina a klub hivatalos oldalának.

Egyetlen játékos maradt már csak, akinek idén nyáron kifut a szerződése, ő pedig nem más, mint Bruna Vilamala, a hírek szerint azonban az ő célja is a maradás. Remélhetőleg sikerül vele is minél előbb megállapodni.

 

További tartalmak: