Depay távozik, Carrascóra vásárlási opciót szerzett a Barça

Az FC Barcelona pénteken délután hivatalos közleményben tájékoztatott arról, hogy mindenben megállapodásra jutottak az Atlético Madriddal Memphis Depay átigazolása kapcsán. A holland támadóért 3 millió eurót kap a Barça, mely összeg további egymillió euróval emelkedhet bónusz formájában. A katalánok az üzlet keretein belül egy nem kötelező érvényű vásárlási opciót is szereztek a madridiak belga szélsőjére, […]

Az FC Barcelona pénteken délután hivatalos közleményben tájékoztatott arról, hogy mindenben megállapodásra jutottak az Atlético Madriddal Memphis Depay átigazolása kapcsán.

A holland támadóért 3 millió eurót kap a Barça, mely összeg további egymillió euróval emelkedhet bónusz formájában. A katalánok az üzlet keretein belül egy nem kötelező érvényű vásárlási opciót is szereztek a madridiak belga szélsőjére, Yannick Ferreira Carrascóra. Bár a közleményben pontos összegről nem írt a klub, egybehangzó sajtóértesülések szerint 15 millió euróért szerezhetik meg nyáron, amennyiben igényt tartanak erre.

Memphis 2021 nyarán igazolt a Lyontól a Barcelonához, 42 hivatalos tétmérkőzésen lépett pályára, melyen 14 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

Köszönünk mindent Memphis!

További tartalmak: