Így szerepeltek eddig a Femení válogatott játékosai

Javában tart a háromhetes válogatott szünet a női futballistáknál. A Barcelonától heten utaztak el nemzeti csapatukhoz: Bronze, Walsh, Crnogorčević, Rolfö, Codina, Paralluelo és Geyse, a többiek vagy sérültek vagy más okok miatt nem szerepelnek. Anglia: Az angolok az Arnold Clark Kupán vesznek részt. Sarina Wiegman csapata az első találkozón Dél-Koreát intézte el 4-0-ra. A századik […]

Javában tart a háromhetes válogatott szünet a női futballistáknál. A Barcelonától heten utaztak el nemzeti csapatukhoz: Bronze, Walsh, Crnogorčević, Rolfö, Codina, Paralluelo és Geyse, a többiek vagy sérültek vagy más okok miatt nem szerepelnek.

Anglia:

Az angolok az Arnold Clark Kupán vesznek részt. Sarina Wiegman csapata az első találkozón Dél-Koreát intézte el 4-0-ra. A századik válogatott meccsét játszó Bronze végig a pályán volt, Walsh viszont gyomorpanaszok miatt nem játszott. Jó hír azonban, hogy a vasárnapi, Olaszország elleni összecsapáson már visszakerülhet a csapatba.

Svájc:

Ana-Maria Crnogorčević kezdőként lépett pályára a lengyelek elleni 0-0-ra végződő barátságos meccsen.

Svédország:

A svédek szintén barátságos mérkőzésen 4-1-re győztek Kína ellen. Fridolina Rolfö kezdőként 63 percet kapott, ez alatt pedig kiosztott egy gólpasszt.

Spanyolország:

Jorge Vilda csapata két meccsen is túl van már. Az elsőn 3-0-ra győztek Jamaica ellen, Salma Paralluelo a második félidő elején szállt be. A legutóbbi mérkőzést viszont 3-2-re [3-0 volt a félidőben – a szerk.] elveszítették a Sam Kerr által vezetett Ausztrália ellenében. Laia Codina végig a pályán volt, Salma pedig a 77. percben állt be csereként.

Brazília:

A brazil válogatott Japánnal mérkőzött meg a napokban, és nyert 1-0-ra. Geyse kezdőként kapott szerepet, a második félidőre azonban már nem jött ki.

További tartalmak: