Mi ezt tippeljük: FC Barcelona-Bayern München

Újabb nehéz mérkőzéssel folytatódik szerdán a Barcelona októberi menetelése. A katalánok zsinórban harmadik hazai mérkőzésükre készülnek, ezúttal a Julian Nagelsmann vezette Bayern München látogat a Camp Nou-ba. Az odavágón 2-0-ra győzött az Allianz Arenában a München. Csapatunk ezúttal is megpróbálta megtippelni, milyen kezdővel állhat fel a csapat ma este, illetve azt is, hogy mi lehet […]

Újabb nehéz mérkőzéssel folytatódik szerdán a Barcelona októberi menetelése. A katalánok zsinórban harmadik hazai mérkőzésükre készülnek, ezúttal a Julian Nagelsmann vezette Bayern München látogat a Camp Nou-ba. Az odavágón 2-0-ra győzött az Allianz Arenában a München. Csapatunk ezúttal is megpróbálta megtippelni, milyen kezdővel állhat fel a csapat ma este, illetve azt is, hogy mi lehet majd a végeredmény.

R. SZ:

Kezdőcsapat: ter Stegen – Baldé, Koundé, Eric García, Marcos Alonso – Busquets – de Jong, Gavi – Pedri – Dembélé, Lewandowski. (4-1-2-1-2)

Végeredmény: 1-2 (Lewandowski / Müller és Choupo-Moting)

S. G:

Kezdőcsapat: ter Stegen – Bellerín, Koundé, Marcos Alonso, Jordi Alba – Busquets – de Jong, Gavi – Pedri – Dembélé, Lewandowski. (4-1-2-1-2)

Végeredmény: 2-1 (Lewandowski, Pedri / Mané)

P. Zs:

Kezdőcsapat: ter Stegen – Baldé, Koundé, Eric García, Marcos Alonso – Busquets – de Jong, Gavi – Pedri – Dembélé, Lewandowski. (4-1-2-1-2)

Végeredmény: 0-3 (Gnabry, Musiala és Müller)

További tartalmak: