Nico Williams lehet a következő ingyenes érkező?

Az Athletic Bilbao 21 esztendős szélsője a pálya mindkét oldalán bevethető, gyors, jól cselez, és, ami még ennél is fontosabb, jövő nyáron kifut a szerződése.

Joan Laportáék érkezésével, illetve a klub nehéz anyagi helyzetével együtt a Barcelona az utóbbi szezonokban több lejáró szerződésű játékost igazolt, mely a Bartomeu féle vezetés ideje alatt egyáltalán nem volt megszokott a katalánoktól. A sor kezdődött Memphis Depay-jal, Eric Garcíával és Sergio Agüeróval, majd folytatódott Pierre-Emerick Aubameyanggal, akinek szerződését felbontotta az Arsenal, Marcos Alonsóval, Andreas Christensennel, Héctor Bellerínnel és Franck Kessiével. Idén nyáron pedig ismét két ilyen érkezőt jegyezhettünk fel: İlkay Gündoğant és Iñigo Martínezt.

A lista vélhetően jövő nyáron is bővül majd, azt még nem tudni kivel, annyit azonban lehet sejteni, hogy a Barcelona lépéseket tehet a válogatott elmúlt két mérkőzésén jól teljesítő Nico Williams megszerzéséért. Az Athletic Bilbao 21 esztendős szélsője ugyanis a pálya mindkét oldalán bevethető, gyors, jól cselez, és, ami még ennél is fontosabb, ingyen tehetné át székhelyét Katalóniába 2024 nyarán.

A Barça a Diario Sport újságírója, Alfredo Martínez szerint már felvette a kapcsolatot Williams képviselőjével, Felix Taintával, hogy egy esetleges nyári igazolásról érdeklődjön. Hozzáteszi, Nico már kapott hosszabbítási ajánlatot klubjától, mely egy hároméves szerződés lenne. A szélső a válogatott összetartás alatt a fotók tanúsága szerint rengeteg időt töltött Lamine Yamallal és Alejandro Baldéval, mely csak még inkább ráerősített a pletykákra.

További tartalmak: